Huiswerkbegeleiding

Professionele huiswerkbegeleiding

Klasse! biedt huiswerkbegeleiding en bijles. Onze professionele huiswerkbegeleiders ondersteunen uw tiener zodat hij of zij goed meekomt op school. Ze:

  • leggen de lesstof nog eens duidelijk uit;
  • leren uw tiener studievaardigheden aan;
  • helpen met het maken van een planning;
  • overhoren voor een proefwerk.

Dit doen zij in een rustige werkomgeving, in kleine groepen en met persoonlijk aandacht. En aan het einde van de middag is het huiswerk gemaakt. Thuis hoeven de boeken niet meer op tafel.

Strippenkaart

Kiest u voor huiswerkbegeleiding van Klasse? Dan kiest u voor huiswerkbegeleiding op maat. U sluit geen vast contract af, maar koopt een strippenkaart. Elke keer dat uw tiener ons bezoekt, stempelen we één strip op de kaart af. Zo kunt u in overleg met uw tiener bepalen wanneer hij of zij huiswerkbegeleiding nodig heeft. En u betaalt alleen voor de dagen dat uw zoon of dochter ook echt komt. Is er bijvoorbeeld een proefwerkweek in aantocht? Dan kan uw tiener ervoor kiezen vaker te komen. Is de proefwerkweek net achter de rug? Dan is huiswerkbegeleiding die week misschien minder vaak nodig.

Professionele huiswerkbegeleiders

We werken met vaste, professionele huiswerkbegeleiders. Zij hebben een didactische achtergrond en ervaring met tieners en inzicht in hun gedrag. Zij leggen de lesstof uit en leren uw tiener studievaardigheden aan. Bijvoorbeeld een vaste methode voor het leren van woordjes of het maken van samenvattingen. Daarnaast overhoren zij uw tiener en helpen bij het maken van planningen.

Een middag Klasse!

Klasse! maakt gebruik van een leslokaal op de middelbare school. Na school kan uw tiener gewoon bij ons binnenlopen. We zorgen voor een omgeving waar uw zoon of dochter rustig huiswerk kan maken. Faciliteiten als computers en internet zijn aanwezig.